10% árkedvezmény
a Külső-Belső tisztítás árából 

A kedvezményt a megadott jármű rendszáma alapján tudjuk biztosítani. Egymás után több jármű rendszámát is megadhatod és újból letöltheted a kupont, így az összes járműre biztosítani tudjuk a kedvezményes árat. Akár rokonaid, barátaid, kollégáid számára is kedveskedhetsz vele. Ne felejtsd el Számukra elküldeni a letöltött kupont, hogy Ők is fel tudják mutatni. 🙂

A kupon felhasználásakor azt a megadott rendszám alapján feljegyezzük rendszerünkbe, így egy kupon egyetlen alkalommal használható fel. Azonban felhasználás után bármikor visszatérhetsz oldalunkra és újra megadva a rendszámot ismét letöltheted a kupont, így ismételten jogosulttá válsz a 10% árkedvezményre.

Amit tenned kell:

  • Add meg a gépjármű rendszámát, hogy regisztrálni tudjuk rendszerünkbe.
  • Töltsd le a kedvezményre feljogosító kuponodat.
  • Foglalj időpontot Külső-Belső tisztításra a +36 30 821 4276 os telefonszámon
  • Mutasd fel a Mercure Autókozmetikában telefonodon a letöltött kupont és a rendszámod alapján már jóvá is tudjuk írni Számodra a kedvezményt.

A kupon érvényessége: 2023. 03. 14.

* A megadott rendszámot nem tároljuk rendszerünkbe és kizárólag a kedvezményes kupon beváltásának érvényesítésére használjuk fel. A rendszám az egyetlen adat, amire a jármű beazonosításhoz szükségünk van, így bárki behozhatja az adott járművet. Kupon érvényesítésekor a rendszámot azonnal eltávolítjuk rendszerünkből.
A fel nem használt kuponok esetén, a megadott rendszámokat, az akciós időszak lejárta után, legkésőbb 2023.04.01. napján szintén eltávolítjuk rendszerünkből.

* Ha szeretnél értesítést kapni további akciókról, kedvezményekről, megadhatod elérhetőségeid, melyeken tájékoztatni tudunk. Nem küldünk kéretlen tartalmakat, hírleveleket, SPAM-et.

Külső-belső -10%

Töltsd le akciós kuponod!

2023.06.15-ig Kárpittisztítás szolgáltatás árából 30% árkedvezményt biztosító letölthető kupon.

Élj a kedvezménnyel, töltsd le a kuponod!