30% árkedvezmény a
Kárpittisztítás árából 

A kedvezményt a megadott jármű rendszáma alapján tudjuk biztosítani. Egymás után több jármű rendszámát is megadhatod és újból letöltheted a kupont, így az összes járműre biztosítani tudjuk a kedvezményes árat. Akár rokonaid, barátaid, kollégáid számára is kedveskedhetsz vele. Ne felejtsd el Számukra elküldeni a letöltött kupont, hogy Ők is fel tudják mutatni. 🙂

A kupon felhasználásakor azt a megadott rendszám alapján feljegyezzük rendszerünkbe, így egy kupon egyetlen alkalommal használható fel.

Amit tenned kell:

  • Add meg a gépjármű rendszámát, hogy regisztrálni tudjuk rendszerünkbe.
  • Töltsd le a kedvezményre feljogosító kuponodat.
  • Foglalj időpontot Kárpittisztításra a +36 30 821 4276 os telefonszámon
  • Mutasd fel a Mercure Autókozmetikában telefonodon a letöltött kupont és a rendszámod alapján már jóvá is tudjuk írni Számodra a kedvezményt.

A kupon érvényessége: 2023. 06. 15.

* A megadott rendszámot nem tároljuk rendszerünkbe és kizárólag a kedvezményes kupon beváltásának érvényesítésére használjuk fel. A rendszám az egyetlen adat, amire a jármű beazonosításhoz szükségünk van, így bárki behozhatja az adott járművet. Kupon érvényesítésekor a rendszámot azonnal eltávolítjuk rendszerünkből.

*A fel nem használt kuponok esetén, a megadott rendszámokat eltávolítjuk rendszerünkből az akciós időszak lejárta után.

* Ha szeretnél értesítést kapni további akciókról, kedvezményekről, megadhatod elérhetőségeid, melyeken tájékoztatni tudunk. Nem küldünk kéretlen tartalmakat, hírleveleket, SPAM-et.

Kárpittisztítás Kupon 30% Kedvezmény